VORES GARVERI

Grundlagt 1989


DONNIA SKINN blev grundlagt i 1989 af Tome Ugrinovski, der indtil da arbejdede som produktionsleder hos det historiske TRANÅS SKINNBEREDERI. Den garvningsproces han udviklede, mens han arbejdede der, er stadig grundlaget for den garvning som udføres i Sverige og på vores garveri i Bosnien.


I dag er vi 7 medarbejdere (Tome og Inger savnes på billedet) i Tranås, og yderligere 27 i det 100% ejede datterselskab

DONNIA TRADE i Bugojno, Bosnien.

Vores vigtigste ressource

- Vores medarbejdere
Uden kompetent personale, der har en god følelse for materialet, kan du investere næsten så meget som du vil uden at opnå bedre resultater. Vi har idag et team på 27 personer, der arbejder på vores garveri med en god blanding af både køn og alder.

I den mest intense del af vores sæson henter vi også sæsonmedarbejdere ind for at kunne holde leveringstiderne på et acceptabelt niveau.


Vores maskiner


Siden vi overtog garveriet i 2005, har vi gennem årene foretaget store investeringer i både bygningen og maskinerne. Den seneste og klart største investering blev foretaget i 2015/2016, da vi valgte at bygge et helt nyt renseanlæg til vores spildevand.

Takket være løbende opgraderinger og vedligeholdelse af maskinerne har vi været i stand til at opnå en garvningsproces med minimal skadefrekvens. 

Vores renseanlægg


I maj 2016 indviede vi vores helt nye renseanlæg. Efter mere end 3 års planlægning, forhandlinger og ikke mindst opførelse og opstart af renseanlægget, kan vi nu med stolthed sige, at vi har den bedst mulige behandling af vores industrivand i industrien.

Valget af leverandør til maskinparken faldt på tyske HUBER, som er branchens førende inden for vandbehandling og var i stand til at garantere os de bedste emissionsværdier. Selvom prisen var langt over konkurrenternes, valgte vi at investere i HUBER, fordi de ud over at give os de bedste emissionsværdier kunne tilbyde en næsten fuldautomatisk løsning, der også kan fjernovervåges via internettet. Det giver os ekstra tryghed at vide, at rensningen i alle situationer fungerer optimalt.